OVER ons

KWALITEIT IS HOOFDZAAK

Traditioneel vakwerk met de nieuwste materialen en vakwerk

Al meer dan 15 jaar leveren we traditioneel vakmanschap, gecombineerd met de nieuwste materialen en technieken. Onze voornaamste kracht is vakmanschap. We leveren maatwerk en staan garant voor kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en technisch hoogwaardige kennis.

We onderhouden goed en duidelijk contact met onze klanten, en hun eventuele architect en ontwerper, om het project op tijd af te ronden, binnen het budget te blijven en met de kwaliteit waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Een aannemer is zo goed als zijn team. Praag Bouw is trots op zijn medewerkers. Het zijn stuk voor stuk professionele en kundige collega’s met veel ervaring, die steeds opnieuw voor de beste kwaliteit gaan. Onze medewerkers volgen jaarlijks bijscholing, ook op gebied van milieu en veiligheid.

Samenwerking met partners

We hebben goede samenwerkingsverbanden met onze onderaannemers, dat zijn bedrijven die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als wij.

Klanttevredenheid

Wij geloven dat teamwork, integriteit, eerlijkheid en aandacht voor details bij elke stap de beste resultaten oplevert, wat uiteindelijk leidt tot een hogere klanttevredenheid.

Leermeester

Leerlingen binnen ons bedrijf moeten ook de fijne kneepjes van het vak goed onder de knie krijgen. Daarvoor heeft Praag Bouw drie leermeesters in dienst. Een goede begeleiding werkt motiverend en dat bevordert de prestaties.

Afspraak is afspraak

Heldere calculaties die alle kosten inzichtelijke maken

Ons werk is gebaseerd op heldere en duidelijke afspraken en wij komen de gemaakte afspraken altijd na. Dat vertaalt zich in duidelijke calculaties en een zorgvuldige planning van de werkzaamheden. Uiteraard geheel in afstemming met uw planning. 

Wilt u een oriënterend gesprek en of een vrijblijvende offerte ontvangen? Laat het ons weten! U kunt ook ’s avonds of op zaterdag bij ons terecht.  

 

Social Media

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Volg onze projecten: